Avaliações de Dorts Patatterie & Catering Haren

Avaliações recentes

5.0
Arjan
1 outubro 2022

De mayonaise en bbq saus ontbraken bij The Sticky Ribs box. Tot slot was de milkshake niet vloeibaar, en daardoor niet te drinken.

Frank
28 setembro 2022
Simone
24 setembro 2022
Jos
23 setembro 2022
RinyP
19 setembro 2022

Het was goed verzorgd, maar we hadden liever een gezinszak friet in plaats van losse bakjes friet. Met vriendelijke groet RinyP

Marieke
19 setembro 2022

Heerlijk.... Aanrader!!

Freddie
16 setembro 2022

snel geleverd en lekker gegeten

Pieter
15 setembro 2022

Wederom super lekker en mooi op tijd bezorgd. Top kwaliteit voor n redelijke prijs.

Jan van Erp
14 setembro 2022

Zag er perfect uit en was heerlijk en goed verzorgd

Wendy
11 setembro 2022

Alleen jammer dat jullie geen grote loempia’s hebben!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anke
11 setembro 2022

Supersnel en heel lekker

Leon Jansen
10 setembro 2022

Netjes op tijd klaar en goed verzorgd

Esther
10 setembro 2022

Het eten was goed warm en lekker, dus dat was top. Alleen de bezorging was wel echt heel erg laat. Moesten alleen erg lang wachten. Dan kan het druk zijn maar als je met een afgesproken tijden werkt kan dat best iets afwijken maar het duurde nu toch wel echt heel erg lang. Als ik dit had geweten had ik niks besteld.

Sophie
10 setembro 2022

Heerlijk!! Snel geleverd, vriendelijke bezorgster, aanrader!!

Agnes Cimarra
8 setembro 2022

Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten!!

Frank
7 setembro 2022

De bestelling eens goed lezen. Geen cola erbij geleverd. Maar ja dit gebeurt wel vaker. Mij/ons zie je er niet meer!

Thomas
4 setembro 2022

Compleet en optijd?

Tim
4 setembro 2022
Gert
1 setembro 2022
F. Gremmen
27 agosto 2022

Jammer dat we 75 moesten wachten. na bellen gaf men al aan dat het 60 min. zou duren en toen kwam het nog 15 min. later!

Martin
11 agosto 2022

Erg goede burgers Ook erg goede friet Bezorgtijd wat lang met 50 min wel goed per mail gecommuniceerd

Thomas Seerden
6 agosto 2022

Netjes gebelt voor de vertraging en evengoed mooi optijd en lekker. Enige jammere was de injectie spuit gevormde pen. Goed bedoelt advies. Haal dat uit het assortiment...

Sandra
3 agosto 2022

Zoals altijd lekker en optijd....

Mariwanda
30 julho 2022

Sinds jullie zijn geswitcht van friet zijn jullie de lekkerste uit de omgeving. Dus wat dat betreft erg tevreden en dus vooral niet meer in friet veranderen😁. Wel vind ik het jammer dat mijn bestelling zelden op het (in de app) afgesproken tijdstip klaar staat. Ik moet standaard nog minimaal 15 minuten wachten bij afhalen (maar ook 30 minuten is voorgekomen). Zelfs vandaag, toen ik mijn bestelling ruim 3 uur van te voren geplaatst had, moest ik nog 20 minuten wachten.

Tini
30 julho 2022
Kate
28 julho 2022
Rick van Zandvoort
27 julho 2022

Goed eten en goede bezorging

Strik
25 julho 2022

Was allemaal goed, grote bestelling voor 13 personen en alles klopte gewoon en was allemaal nog goed warm toen het bezorgd werd Iedereen heeft ervan genoten

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Nk
24 julho 2022
Appie
20 julho 2022

lekker snel, zelfs 10 minuten eerder, lekkere hamburger en knapperige frietjes

Marieke
20 julho 2022
Eveline
17 julho 2022

De bestelling was 20 minuten later dan in de mail stond... Maar de friet was heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Donny
15 julho 2022

Top!!

Janne
11 julho 2022

Was uitstekend!!

Jan Hoefnagels
10 julho 2022

Via de site besteld, de afhaal tijd klopte Precies .......erg Handig. En het belangrijkste...het was Héérlijk en netjes verzorgt.

Freek
30 junho 2022
Marij
27 junho 2022
Thomas Seerden
24 junho 2022

Alles compleet plus nog een extra friet speciaal teveel gekregen. Zeer attent maar helaas is hij de vuilnisbak ingegaan. Keep it up!

The Farmer Box
23 junho 2022
Justin
18 junho 2022

Altijd lekker, maar mijn DOM burger kwam aan als een bouwpakket:) wel erg lekker!

Paul van de Wetering
17 junho 2022

Wij bestellen hier al een tijdje onze friet voor de vrijdagmiddag pauze op het werk. Het was altijd prima maar de laatste tijd gaat er regelmatig iets mis. Vandaag weer 2 frietjes vergeten en 2 weken terug zat er zelfs een lange haar in een broodje! Het wordt uiteindelijk wel opgelost met nabrengennof een gratis gerecht maar ik heb liever dat alles gewoon meteen goed gaat. Dus het eten is lekker maar het de afhandeling kan nog beter.

Léon
17 junho 2022

Niks mis mee.

Agnes Cimarra
16 junho 2022
Donny
16 junho 2022

Heerlijk.....

Thomas
10 junho 2022

Compleet en optijd, keep it up!

Thomas
5 junho 2022

Bestelling was compleet, ga zo door

Marieke
1 junho 2022

Super....

Theo van Tongeren
29 maio 2022
Theo van Tongeren
28 maio 2022
Leon Jansen
20 maio 2022

Friet stoofvlees, ontzettend lekker en verrassend met amsterdamse uitjes en augurk

Pim
18 maio 2022

De Bouwmbal mistte terwijl die wel in de bestelling stond

Agnes Cimarra
14 maio 2022
Henk
9 maio 2022

Lekkerrrrrrr

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

hsn
2 maio 2022
Tiny
29 abril 2022

Top hamburgers frietjes zijn lekker

Lianne
28 abril 2022
Theo van Tongeren
27 abril 2022
Riëtte v.d. Heuvel
25 abril 2022

De schnitzel met champignon roomsaus en friet was heerlijk, de ribkes helaas op plaatsen zo hard dat die stukjes niet gegeten konden worden. Dat was jammer!

Cindy van de Camp
25 abril 2022
Theo van Tongeren
24 abril 2022

N.V.T

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Patrick
24 abril 2022

Gewoon weer goed

Agnes Cimarra
22 abril 2022

Heerlijke friet en snacks! Vriendelijke, snelle bezorging! Aanrader!

Marij
22 abril 2022

Super!!!

Top!
16 abril 2022
Frank
14 abril 2022

Vet lekker.....!!!

Hsn
13 abril 2022
hc.mels@outlook.com
11 abril 2022

BIJ BURGER IETS MINDER FRIET EN BIJ SPARE RIBS WAT MEER VERDER PRIMA EN ERG LEKKER

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gijsbers
11 abril 2022

Frietjes pulled chicken waren zeker beter dan de laatste keer, goed om te zien dat jullie feedback ter harte nemen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Den brok
11 abril 2022

Op De afgesproken tijd zijn ze ook echt dat is wel fijn Alleen de frietjes zijn helaas niet warm genoeg Schnitsels waren goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo van Tongeren
10 abril 2022
Brigitte
9 abril 2022

Het eten was warm, lekker en op tijd. Het was heerlijk.

Cynthia
7 abril 2022

Na 4x te bestellen waarbij 3 bestellingen niet goed gaan, ben ik er wel klaar mee. Deze keer de champignonsaus vergeten bij de snitzel. Mij zie je niet meer terug.

Simone
6 abril 2022

middels app besteld, keurig netjes op tijd geleverd . Hamburger was keurig netjes verpakt in een box en lekker warm. onze complimenten!!!!

H.
4 abril 2022

Super lekker gegeten en alles was nog goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Inge
3 abril 2022

Dikke vette complimenten, t was heerlijk. Goede bezorging, helemaal prima. Ik hoop dat t zo blijft

Loet verhoeven
2 abril 2022

Weer goed 👍

Frank
30 março 2022

Goed!!

Wilma Megens
28 março 2022

Lekkere friet‼️

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Danny
27 março 2022

De burgers waren lekker en het eten wast op de ingestelde tijd klaar.

Cindy
27 março 2022

Volledige maaltijd, lekker echt genoeg voor iedereen. Ennn heel lekker. Netjes verpakt, zonder plastic. Goed warm.

F.A.M.A. de Laat
26 março 2022

Als jemen 16.30’uur besteld voor 17.30 dan verwacht je dat je bestelling er ook rond die tijd is en niet 20 minuten later. Jammer….

Marij
23 março 2022

in één woord lekker!!

Koen reinders
22 março 2022

2uur telaat/zo goed als kou

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

GERRIT VAN DER WIELEN
21 março 2022

DE BURGERS EN DE FRITES WAREN TOP DE VERPAKING WAS OOK ZEER NETJES

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Janneke
19 março 2022

Het zag er top uit het was ook lekker het was alleen koud,dat was erg jammer anders was het nog veel lekkerder geweest.

Geertje
17 março 2022

Top!! Alles lekker en ruim voldoende... Tot de volgende 👌

Yuri Roelofs
14 março 2022
Anne
13 março 2022
Serge
12 março 2022

Super lekker gegeten. Heerlijk!!!

Kim
11 março 2022

Top

Luttelbar Deursen-Dennenburg
11 março 2022

Aanrader!

Ruud Megens
7 março 2022
Riche
2 março 2022

Was heerlijk gaan we zeker vaker halen en vriendelijke personeel,Top

Marina Hoefnagels
28 fevereiro 2022

Als vegetariër vind ik het niet goed en prettig om een kaassouflee samen met een fricandel in zelfde bakje te doen. Graag apart verpakken aub. Met vriendelijke groet,

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van Lier
28 fevereiro 2022

Burgerbroodjes waren niet zompig/vettig geworden met het bezorgen. Keurig ingepakt en warm bezorgd. En bovendien het aller belangrijkste: het was heerlijk!! Je krijg ruim voldoende bij een menu.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Valesca
25 fevereiro 2022

Hele goede, smakelijke burgers, lekkere friet erbij, erg tevreden! Omdat wij wat verder weg wonen (Berghem) was alles wel al iets afgekoeld. Nog steeds heel lekker. Alleen wel wat aan de prijs maar als je het af en toe een keertje doet ;-)

Familie van de Camp
23 fevereiro 2022

Wij hadden de BOM burger, de classic burger en de Caesar salade. Alles was echt buitengewoon heerlijk! Knapperige frietjes en de burgers waren super belegd, heerlijk vers vlees. De salade was ruim gevuld en de kip was erg mals.

Joep
23 fevereiro 2022
Coen
20 fevereiro 2022
Hans
19 fevereiro 2022

Top!

Justin
17 fevereiro 2022

Friet was knapperig en lekker warm!

Frank
16 fevereiro 2022

We hebben weer genoten...

Jan
14 fevereiro 2022

Top

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

H.
14 fevereiro 2022

Netjes geleverd. Goed warm was niet compleet binnen no time aangevuld. Top..

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Wendy
13 fevereiro 2022

Was weer super 👍

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jamie
13 fevereiro 2022

Eten was lekker, maar koud. Bezorging duurde erg lang

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

X
12 fevereiro 2022

Lekker gegeten. Aardige bezorgster, keurig afgeleverd.

Marij
8 fevereiro 2022

Het was wederom lekker!!

v lieshout
7 fevereiro 2022

voor herhaling vatbaar, vrij prijzig, maar smaak en kwaliteit is goed!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hein van Cuyk
7 fevereiro 2022

Kwaliteit van de burgers was prima. Voldoende lekkere patat. Bezorging was mooi op tijd en alles was nog goed warm. Koude gerechten werden in een aparte tas geleverd.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hanneke
7 fevereiro 2022

Bestelling was keurig op tijd. Zoals aangegeven in de mail die we van te voren kregen. De burgers waren erg lekker vonden we en de friet was nog lekker knapperig! Dat is bij de patatterie een keer erg tegen gevallen, maar nu was deze erg lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

CdB
6 fevereiro 2022

Netjes binnen de tijd. Heerlijk gegeten. De vraag bij opmerkingen is goed verwerkt.

Paul
5 fevereiro 2022

Prima kwaliteit, keurig op tijd en superlekkere echte burgers!

Cobie van den Hoven
5 fevereiro 2022

Het was super lekker het bestellen waard!!!!

Jurgen
5 fevereiro 2022

Goed gegeten! We hebben zelf afgehaald en thuis was alles prima op temperatuur! Frietjes lekker krokant en alles zag er zeer smakelijk en verzorgd uit. Burgers zoals deze vind je niet zo snel….echt een aanrader.

Van de Laar
4 fevereiro 2022

Het was lekker mensen

Thomas Seerden
4 fevereiro 2022

Heerlijke burger, goeie friet en lekker kippetje. Exact optijd, ongekend! 10 punten!

Tinus
2 fevereiro 2022

Lekkerrrrrr.....

Van Hees
31 janeiro 2022

De spareribs waren echt te zwart, de burgers waren wel weer goed. Had de vorige keer nog nooit zulke lekkere goede krokante friet op, nu helaas te droog. Vorige keer een vijf op Google gegeven, maar nu helaas een stuk minder

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo van Tongeren
29 janeiro 2022
Toine
29 janeiro 2022

Gewoon kei lekker gegeten!

Eveline
29 janeiro 2022

Het was weer heerlijk

Machielsen
28 janeiro 2022

Snel bezorgt en op tijd eten was echt lekker

hein timmers
24 janeiro 2022

was gewoon prima

Robert v d camp
23 janeiro 2022

Kei lekker.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Van der Velde
23 janeiro 2022
Coen
23 janeiro 2022
Theo van Tongeren
23 janeiro 2022
Mark v Breda
23 janeiro 2022

Super lekker!

Fam. van den Heuvel
23 janeiro 2022

Heerlijke BOM-burgers gegeten. Ook de friet was heerlijk knapperig. Gaan we zeker vaker bestellen.

Lon
23 janeiro 2022

Met een grotere groep een paar burgers besteld, smaak en service was top!

John
20 janeiro 2022

Bestelling keurig op tijd, lekker gegeten en voor herhaling vatbaar !

Bompa.....
19 janeiro 2022

Lekker lekker.... voor de zoveelste keer besteld... goeie friete en de rest was ook super!!! Blijf vooral doorgaan jullie zijn goed bezig!!

Ulijn
19 janeiro 2022

Heerlijke frietjes!

Loet verhoeven
18 janeiro 2022

Top Hamburger maar ook zeker te vermelden… hele lekkere friet.

GERRIT VAN DER WIELEN
17 janeiro 2022

EEN TOP HAMBURGER EN LEKKER KNAPERIGE FRITTEN GGAN WE VAST VAKER BESTELLEN

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gijsbers
17 janeiro 2022

Het geleverde qua burger menu vonden we voorheen beter, daar geeft bomburger voor ons (nog) geen toegevoegde waarde. Daarnaast is het frietje pulled pork een prima aanvulling op het assortiment echter... 1e x besteld echt fantastisch lekker maar de daarop volgende (1x op 8 of 9 januari) en de laatste bestelling (2x op 16 januari) met erg hard gebakken friet, wellicht opnieuw opgebakken? Echt niet lekker doet afbreuk aan de beleving en kwaliteit. Hopelijk nemen jullie deze feedback ter harte is een kans voor verbetering. :-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Dorts Patatterie & Catering

Wij nemen dit zeker mee als feedback. Bedankt voor uw beoordeling.

Heerlijk
17 janeiro 2022
E Vd pol
17 janeiro 2022

Heerlijke BOM burger met frites ! Ook de spare-ribs waren voortreffelijk. zeer tevreden !

Erwin
16 janeiro 2022
Joy
16 janeiro 2022

2 weken geleden heerlijke smakelijke burgers ontvangen. Wij waren dan ook zeer tevreden.Vandaag voor de 2de keer besteld en helaas nu geen smakelijke burger. Broodje was doorweekt door het vet/vocht van het vlees en verpakking ook. Truffel mayonaise proefde dan ook echt niet lekker. Burger was ook niet warm. Jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Reacção a Dorts Patatterie & Catering

Bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit zeker mee.

Gerrit
15 janeiro 2022

Alles 100%.

Johnny Ulijn
14 janeiro 2022

Heb voor de eerste keer besteld, is zeker voor herhaling vatbaar.

Jeroen
13 janeiro 2022

Heel erg lekker gegeten! Vooral de hamburgers zijn een dikke aanrader!

Arno van Lent
10 janeiro 2022

De burgers waren overheerlijk. Ook de spareribs volgende keer zeker weer en de frites waren heerlijk knapperig. Dit alles was nog goed warm.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Fam.
10 janeiro 2022

Super netjes bezorgd goed warm en lekker gekookt alles. Het was druk maar dat hadden ze ook laten weten. Een echte aanrader als je van goed en lekker eten houdt.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erii
10 janeiro 2022

Zoals altijd goed en snel.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Sanne
9 janeiro 2022

Bezorging was helemaal prima! Frietjes waren lekker gebakken en goed warm, ook de burgers waren heerlijk! (Enige puntje was dat er wat meer saus op de classic burger hard gemogen) We gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mirjam
9 janeiro 2022
Wendy
9 janeiro 2022

Het was weer super !

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

René
9 janeiro 2022

Superhamburger met lekkere friet en mayonaise. Goed verpakt zodat de hamburger met friet nog heel warm was. Wij hebben het gehaald en wonen in Lith. Echt een aanrader.

Wendy
9 janeiro 2022

Heerlijke burgers, goed veel vlees, lekkere saus en de frites waren ook nog echt lekker knapperig!! We hadden allemaal de Classic besteld en zullen dat echt nog wel vaker doen! Ik zou graag wel wat meer sla en plakjes tomaat op de burgers lusten, maar dat is persoonlijk.

Nancy
7 janeiro 2022
Wilma en Erik Koopmans
7 janeiro 2022

De overheerlijke hamburgers werden door een supervriendelijke bezorger precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Patrick
6 janeiro 2022

Goede kwaliteit, lekker en perfecte bezorging!

Bompa.....
6 janeiro 2022

Heerlijk gegeten !!!

René en corrie
6 janeiro 2022

Bomburgers besteld..erg lekker ..

Lexi Heij
5 janeiro 2022

Super lekkere hamburgers van Bomburger gegeten! Vol van smaak en net zo mooi geserveerd als op de foto.

Ardin Timmermans
5 janeiro 2022
Jolanda
5 janeiro 2022

De hamburgers waren erg lekker, lekkere friet! Misschien een beetje salade on the side.

C.A.J van Tongeren-van den Broek
3 janeiro 2022

van tongeren goede kwaliteit dat is het beste medicijn tot ziens

Martijn
3 janeiro 2022

Heerlijk!

Wendy de Kok
2 janeiro 2021

Het was heerlijk alleen miste we de ijstaart 😉

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jolanda
2 janeiro 2021

Keurig op tijd bezorgd. Goede kwaliteit, frietjes lekker gebakken. Voorheen wilde nog wel eens dat de sauzen (te) overvloedig waren, maar nu was de curry bij de super berenklauw erg mager.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Xander
30 dezembro 2021

Lekkere Friet en burgers...

Steiger
30 dezembro 2021

Heerlijke friet.. Wordt adequaat bezorgd en nog belangrijker. Nog heel goed op temperatuur en geen slappe friet.

Peter
22 dezembro 2021
J.Heinen
21 dezembro 2021

Een bestelling boven de 25 euro, en kregen geen ijstaart.Vond ik wel raar en jammer weet niet de reden

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lianne Tissen
17 dezembro 2021
Ad van Vreede
11 dezembro 2021

Eerste ervaring als nieuwkomers in Haren. Tijdens de verbouwing effe snel wat bestellen, laten bezorgen en dan met zulk lekker comfortfood verrast worden. Verwennerij.

Luka Lebbink
10 dezembro 2021

Eten was lekker en warm toe het aankwam! Snelle bezorging

Willie
2 dezembro 2021

Het was wederom lekker

Jolanda van Rossem
29 novembro 2021

Keurig op tijd bezorgd, sommige producten waren niet echt warm meer en dat was jammer. Het smaakte desondanks prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Brands
28 novembro 2021

Super lekker gegeten!!!!

Marja
27 novembro 2021

👍👍

Christiene Peters
26 novembro 2021

Super

Pieter
20 novembro 2021

Goed gebakken frites, grote porties en mooi op tijd en warm bezorgd

Roy bens
15 novembro 2021
Willem
13 novembro 2021

Duurde wat langer dan we gewend waren maar was weer uitstekend

LEENTJE
10 novembro 2021
Frank van de Laar
7 novembro 2021

Wij hadden afeglopen zondag gewoon echt koude friet!! De ribjes en de salade waren goed ( zoals gewend) maar de friet was echt koud. Jammer!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Herman van Breda
7 novembro 2021
Toine
6 novembro 2021

Mega fan van de bazen Burger!!

De Kleijn
5 novembro 2021

Mooi op tijd en erg smakelijk.

Edwin
31 outubro 2021

Prima

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo
28 outubro 2021
Jan en Lenie
22 outubro 2021

Het was goed we hebben goed gegeten de friet was niet heel warm

martina
21 outubro 2021
Susan
17 outubro 2021
stefano
12 outubro 2021
Riny Pollaert- Scharenborg
11 outubro 2021

Mijn kleinzoon wilde graag een loempia, maar deze was van binnen nog koud. Erg jammer. De rest was prima! Met vriendelijke groet Riny Pollaert- Scharenborg

van renswoude
11 outubro 2021

wederom krijgen we de verkeerde gehaktbal t is nu al 2x op een rij dat er verkeerde in de bestelling zitten en dan hebben we het nog niet gehad over het thuis bezorgen waarin jullie standaard te laat zijn t is nog niet 1 x geweest dat jullie op tijd zijn een beetje jammer!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Lenie
9 outubro 2021

Bezorging was echt perfect op tijd, compliment! En wat we besteld hadden was lekker.

paul
6 outubro 2021
Mi
1 outubro 2021
van renswoude
1 outubro 2021

prima!!

Joep
25 setembro 2021
Rian
18 setembro 2021

Heerlijke caesar salade en super lekker garlic bread!

Jose den brok
17 setembro 2021

Super goed verzorgd vriendelijk en op tijjd geleverd

Willemsen
15 setembro 2021

Zoals altijd prima. Wel zijn de frietjes anders, minder droog dus nog lekkerder! Hou deze erin.

Brigitte
5 setembro 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Gerard
3 setembro 2021
Esther
30 agosto 2021

Netjes bezorgd, was ook nog lekker warm. Eten was ook lekker. Alleen 1inhoud kinderbox lag inclusief saus door de box heen gemixt. Dat was erg jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Erik
29 agosto 2021

Diverse menu's besteld was TOP

Kuijpers
21 agosto 2021

Tevreden

Joep
21 agosto 2021
Willemien
13 agosto 2021
Gijsbers
13 agosto 2021

anders dan we gewend zijn... frietstoofvlees vergeten, na belletje gelukkig snel nagebracht. Prima maar jammer dat er een flinke klodder mayo bovenop het stoofvlees zat!? En laat nou net de persoon voor wie het was geen mayo lusten. Mayo stoofvlees is zo en zo niet echt een combi lijkt mij maar goed. De helft van de friet en mayo-stoofvlees eraf moeten gooien. Jammer zijn we niet gewend van jullie.

Joep
11 agosto 2021
Justin
8 agosto 2021

Bezorging exact volgens afspraak, snacks en friet waren prima!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan
2 agosto 2021

Perfect zoals altijd

van renswoude
2 agosto 2021

wederom prima

Willempie
30 julho 2021
van renswoude
15 julho 2021

Alles eigenlijk perfect alleen we hadden een aardbei milkshake besteld en er zat een vanille milkshake bij dat was erg jammer aangezien niemand vanille milkshake lekker vind hebben we m weg kunnen gooien dus erg jammer!

Mia
30 junho 2021
D Beeg
27 junho 2021

Besteld zaterdag mis communicatie over bezorgtijd. Dit werd prima opgelost, bezorgtijd werd zonder problemen aangepast, Toppie. Bezorgen kwartier te laat, dit was geen probleem. Maar de frietjes waren slecht, taai. Ik vond de kroket niet lekker maar dit is persoonlijke smaak..

MR
26 junho 2021
Willempie
25 junho 2021
Ans
20 junho 2021

Frikadellen speciaal waren aan de taaie kant. Rest was lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan
19 junho 2021

Goede kwaliteit en vriendelijke service.

Patrick van de Camp
18 junho 2021

Bestelling Geheel volgens verwachting. Precies op tijd,goed warm en smakelijk gegeten. Meer als voldoende. Voor herhaling vatbaar. We vertellen het door

Joop Heinen
14 junho 2021
Jan
14 junho 2021

We hadden een heerlijke Caesar salade en knapperige frietjes met kip. Goed op tijd bezorgd!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Daan
12 junho 2021
Joop Heinen
6 junho 2021

prima kwaliteit

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marco van Schijndel
6 junho 2021

Prima en lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Anke
6 junho 2021

Heerlijke hapjesmix, niet alleen de standaard snacks, en goed warm nog!

Willempie
4 junho 2021

Lekker hoor....

Paul van de Wetering
4 junho 2021

Normaal is de friet lekker maar vandaag was ie heel slap. Net alsof de friet al een tijdje in de zak zat voordat ie gebracht werd. Snacks waren wel ok. Maar al met al was bestelling niet wat we gewend waren.

Jolanda
30 maio 2021
H van Breda
24 maio 2021
Gerrit
17 maio 2021

het was prima op temperatuur en smaak ik had frit met stoofvlees was lekker een tip zou het niet beter zijn om het stoofvlees ineen apart bakje of beker te doen dan blijven de fritten wat krokanter het is een idee van mij zelf weet niet of at zo is

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Michiel Zegers
17 maio 2021

Champignonroomsaus ontbrak maar smaakte zo ook goed, volgende keer beter;-)

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Hans
8 maio 2021

Top!

Daan
7 maio 2021
Willempie
3 maio 2021

Tot de volgende....

Lianne
2 maio 2021
Theo V. Tongeren
2 maio 2021
Theo V. Tongeren
2 maio 2021
HBS
30 abril 2021

Was niet helemaal op tijd en de bamischijf was wat verbrand. Rest was goed.

Annie arts
29 abril 2021

Heerlijk gegeten keurig op tijd geleverd. Gaan we vaker doen

Max
29 abril 2021

Lekkere schnitzel en nog lekkerder de champignonroomsaus!!!

Amber
14 abril 2021

Het was wederom lekker!! Tot de volgende keer

Jan van Lent
12 abril 2021

Het was lekker. Tot de volgende keer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo v. Tongeren
11 abril 2021

Alleen jammer dat kinderbox speeltje van slechte kwaliteit is jammer ( kinderen kijken hier toch naar uit ) tip zoek iets beters!!!!!!!!!!!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

MR
4 abril 2021

Lekker en op tijd!

Harm
3 abril 2021

Lekker, optijd klaar en ruim voldoende

Mark van Schaijik
3 abril 2021
Ineke
2 abril 2021

De club frikandel is echt een aanrader

Patrick
28 março 2021

Prima kwaliteit en perfect optijd! Volgende keer weer👍

Jan en Lenie
26 março 2021

Deze keer waren wij wat minder tevreden dan voorheen. de eerste keer frites in papieren zak, heerlijk knapperig. Nu alles in mooie (duurzame?) verpakking maar helaas slappe frites. wel goed warm. Burgers waren lekker. Portie was te groot. Volgende keer bestel ik aparte burgers en een klein frietje erbij. lees het als opbouwende opmerking!

MT Arts
25 março 2021

Toch een verjaardagsetentje gehad, maar dan thuis! Alles warm, lekker en op tijd. Lekker gesmuld.

E. van Breda
22 março 2021

Netjes op de afgesproken tijd en warm bezorgd. We hebben lekker gegeten, het is voor herhaling vatbaar!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Keli Verboord
22 março 2021

Het was wederom weer heerlijk!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mart
21 março 2021

Het was goed en lekker maar, ik had stoofvlees bij de friet besteld maar die zat er helaas niet bij. Verder was er goede communicatie of het afhaaltijdstip!

Lucia
21 março 2021
Marleen
21 março 2021

Zoals altijd heel tevreden. Zeker nu we ook een glutenvrije bestelling geplaatst hebben!

Den brok
15 março 2021

Het was redelijk op tijd en het eten was warm en smaakte goed

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Jop van Toor
14 março 2021
Ans
14 março 2021

Ammer ribkes waten niet gaar. Niet lekker

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Thomas
12 março 2021

Waar voor je geld. Heerlijk!! En altijd vriendelijk.

Cor en Ona
8 março 2021

Lekker en meer dan voldoende, bestelling was op de afgesproken tijd klaar

Jolanda Knaapen-Henskens
8 março 2021

Helaas wederom langer gewacht dan aangegeven. De bezorger gaf aan aan het verkeerde adres te zijn geweest. Dit is jammer genoeg niet de eerste keer. Hierdoor was het eten weer koud

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

jan van lent
7 março 2021

Alles nog lekker warm, goed van smaak en meer dan voldoende.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo v. Tongeren
7 março 2021
Ali B
28 fevereiro 2021

Ali b men neef is hier en jij doet mee op Jouw manier

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mark
28 fevereiro 2021

Eten was heerlijk! De bestelling was volledig compleet, bezorging was ook snel en top!

Martin
27 fevereiro 2021
Marij
20 fevereiro 2021

Lekker en netjes op tijd👍

Gijsbers
19 fevereiro 2021

Gewoon goed!

Van der Aa
16 fevereiro 2021

Helaas hadden we bij onze bestelling niet meteen de milkshakes gekregen. We hebben gebeld dat we ze niet ontvangen hadden. Kwamen wel redelijk snel. Helaas waren de milkshakes niet lekker. Niet voor herhaling vatbaar.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Theo I v. Tongeren
16 fevereiro 2021

Niet nodig

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Cor en Ona
12 fevereiro 2021
Max
12 fevereiro 2021

Ook in deze koude dagen lekker warm !!

A roelofs
7 fevereiro 2021
Tine Schriks - Megens
5 fevereiro 2021

De producten waren lekker en goed en het zag er mooi uit dat wil ook wat zeggen. De service was uitmuntend ,en een super vriendelijke bezorger. En online de bestelling doen gaat super makkelijk. Dus al met al zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Jan van Lent
1 fevereiro 2021

Smaakte heerlijk.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Marij
31 janeiro 2021

Lekker zo als altijd, en hele bestelling bezorgd . En op juiste tijd 👍

Harm
29 janeiro 2021

Voldoende en Lekker.....

Amber
29 janeiro 2021

Lekkere salades en chicken strips

Ineke
27 janeiro 2021

Zag er weer heel goed uit en smaakte voortreffelijk en natuurlijk de beloofde tijd bezorgd. Toptien👍

Arno
25 janeiro 2021

Het was weer zeer lekker alleen waren de ribkes aan de donkere kant.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Bas
24 janeiro 2021
Ans
22 janeiro 2021

Op tijd en heerlijk warm.

Jan
22 janeiro 2021

Beetje koud

Fleur
18 janeiro 2021

Menu's waren lekker en voldoende Vriendelijke mensen

Max
18 janeiro 2021

Het was zoals altijd weer lekker

Louis Camp
17 janeiro 2021

Hallo wij vonden de frites, de gehaktbal met pindasaus niet warm en de ribes waren niet gaar. Jammer.

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Mr
11 janeiro 2021
Hannie Schonenberg
10 janeiro 2021

Jammer het drankje zat er niet bij.

Jacqueline verboord
10 janeiro 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. En mooi op tijd thuis bezorgd. Was genieten!

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.

Ferry
8 janeiro 2021

Zoals gewoonlijk weer lekker friet en goed gebakken snacks en een goede service !

Max
6 janeiro 2021
Theo
3 janeiro 2020
Ries
2 janeiro 2020
Arno van der Aa
31 dezembro 2020

Het eten was goed en voldoende. Jammer dat de saté saus ontbrak terwijl die wel besteld en betaald was.

Fam Rodriguez
30 dezembro 2020

Voor de eerste keer vandaag besteld Eten was heel lekker! Snel bezorgd en hele vriendelijke mensen Gaan zeker vaker bestellen

A roelofs
28 dezembro 2020
Theo
24 dezembro 2020

Goed

Robi
23 dezembro 2020

Super lekker gegeten en verrast door de vriendelijke bezorging en het personeel wat ik aan de telefoon had. Aanrader! Een kleine tip: verpak de hamburger los van de frietjes en salade. Na een ritje dijk op en af ( ;-) ) was alles door elkaar gegaan.

Ageeth Ceelen
23 dezembro 2020

Zoals de tijd aan gaf bezorgd Alles was warm lekker en volop . Kip saté was echt super ! Goed mals en veel kip meer als bij andere snackbars ! BEDANKT ook voor de gratis ijstaart👍

Theo v. Tongeren
21 dezembro 2020

10 sterren zegt Genoeg

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega são geralmente mais longos aos domingos.