Beoordelingen van Dorts Patatterie & Catering Haren

Recente recensies

5.0
Arjan
1 oktober 2022

De mayonaise en bbq saus ontbraken bij The Sticky Ribs box. Tot slot was de milkshake niet vloeibaar, en daardoor niet te drinken.

Frank
28 september 2022
Simone
24 september 2022
Jos
23 september 2022
RinyP
19 september 2022

Het was goed verzorgd, maar we hadden liever een gezinszak friet in plaats van losse bakjes friet. Met vriendelijke groet RinyP

Marieke
19 september 2022

Heerlijk.... Aanrader!!

Freddie
16 september 2022

snel geleverd en lekker gegeten

Pieter
15 september 2022

Wederom super lekker en mooi op tijd bezorgd. Top kwaliteit voor n redelijke prijs.

Jan van Erp
14 september 2022

Zag er perfect uit en was heerlijk en goed verzorgd

Wendy
11 september 2022

Alleen jammer dat jullie geen grote loempia’s hebben!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
11 september 2022

Supersnel en heel lekker

Leon Jansen
10 september 2022

Netjes op tijd klaar en goed verzorgd

Esther
10 september 2022

Het eten was goed warm en lekker, dus dat was top. Alleen de bezorging was wel echt heel erg laat. Moesten alleen erg lang wachten. Dan kan het druk zijn maar als je met een afgesproken tijden werkt kan dat best iets afwijken maar het duurde nu toch wel echt heel erg lang. Als ik dit had geweten had ik niks besteld.

Sophie
10 september 2022

Heerlijk!! Snel geleverd, vriendelijke bezorgster, aanrader!!

Agnes Cimarra
8 september 2022

Supersnel bezorgd en heerlijk gegeten!!

Frank
7 september 2022

De bestelling eens goed lezen. Geen cola erbij geleverd. Maar ja dit gebeurt wel vaker. Mij/ons zie je er niet meer!

Thomas
4 september 2022

Compleet en optijd?

Tim
4 september 2022
Gert
1 september 2022
F. Gremmen
27 augustus 2022

Jammer dat we 75 moesten wachten. na bellen gaf men al aan dat het 60 min. zou duren en toen kwam het nog 15 min. later!

Martin
11 augustus 2022

Erg goede burgers Ook erg goede friet Bezorgtijd wat lang met 50 min wel goed per mail gecommuniceerd

Thomas Seerden
6 augustus 2022

Netjes gebelt voor de vertraging en evengoed mooi optijd en lekker. Enige jammere was de injectie spuit gevormde pen. Goed bedoelt advies. Haal dat uit het assortiment...

Sandra
3 augustus 2022

Zoals altijd lekker en optijd....

Mariwanda
30 juli 2022

Sinds jullie zijn geswitcht van friet zijn jullie de lekkerste uit de omgeving. Dus wat dat betreft erg tevreden en dus vooral niet meer in friet veranderen😁. Wel vind ik het jammer dat mijn bestelling zelden op het (in de app) afgesproken tijdstip klaar staat. Ik moet standaard nog minimaal 15 minuten wachten bij afhalen (maar ook 30 minuten is voorgekomen). Zelfs vandaag, toen ik mijn bestelling ruim 3 uur van te voren geplaatst had, moest ik nog 20 minuten wachten.

Tini
30 juli 2022
Kate
28 juli 2022
Rick van Zandvoort
27 juli 2022

Goed eten en goede bezorging

Strik
25 juli 2022

Was allemaal goed, grote bestelling voor 13 personen en alles klopte gewoon en was allemaal nog goed warm toen het bezorgd werd Iedereen heeft ervan genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nk
24 juli 2022
Appie
20 juli 2022

lekker snel, zelfs 10 minuten eerder, lekkere hamburger en knapperige frietjes

Marieke
20 juli 2022
Eveline
17 juli 2022

De bestelling was 20 minuten later dan in de mail stond... Maar de friet was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Donny
15 juli 2022

Top!!

Janne
11 juli 2022

Was uitstekend!!

Jan Hoefnagels
10 juli 2022

Via de site besteld, de afhaal tijd klopte Precies .......erg Handig. En het belangrijkste...het was Héérlijk en netjes verzorgt.

Freek
30 juni 2022
Marij
27 juni 2022
Thomas Seerden
24 juni 2022

Alles compleet plus nog een extra friet speciaal teveel gekregen. Zeer attent maar helaas is hij de vuilnisbak ingegaan. Keep it up!

The Farmer Box
23 juni 2022
Justin
18 juni 2022

Altijd lekker, maar mijn DOM burger kwam aan als een bouwpakket:) wel erg lekker!

Paul van de Wetering
17 juni 2022

Wij bestellen hier al een tijdje onze friet voor de vrijdagmiddag pauze op het werk. Het was altijd prima maar de laatste tijd gaat er regelmatig iets mis. Vandaag weer 2 frietjes vergeten en 2 weken terug zat er zelfs een lange haar in een broodje! Het wordt uiteindelijk wel opgelost met nabrengennof een gratis gerecht maar ik heb liever dat alles gewoon meteen goed gaat. Dus het eten is lekker maar het de afhandeling kan nog beter.

Léon
17 juni 2022

Niks mis mee.

Agnes Cimarra
16 juni 2022
Donny
16 juni 2022

Heerlijk.....

Thomas
10 juni 2022

Compleet en optijd, keep it up!

Thomas
5 juni 2022

Bestelling was compleet, ga zo door

Marieke
1 juni 2022

Super....

Theo van Tongeren
29 mei 2022
Theo van Tongeren
28 mei 2022
Leon Jansen
20 mei 2022

Friet stoofvlees, ontzettend lekker en verrassend met amsterdamse uitjes en augurk

Pim
18 mei 2022

De Bouwmbal mistte terwijl die wel in de bestelling stond

Agnes Cimarra
14 mei 2022
Henk
9 mei 2022

Lekkerrrrrrr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

hsn
2 mei 2022
Tiny
29 april 2022

Top hamburgers frietjes zijn lekker

Lianne
28 april 2022
Theo van Tongeren
27 april 2022
Riëtte v.d. Heuvel
25 april 2022

De schnitzel met champignon roomsaus en friet was heerlijk, de ribkes helaas op plaatsen zo hard dat die stukjes niet gegeten konden worden. Dat was jammer!

Cindy van de Camp
25 april 2022
Theo van Tongeren
24 april 2022

N.V.T

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
24 april 2022

Gewoon weer goed

Agnes Cimarra
22 april 2022

Heerlijke friet en snacks! Vriendelijke, snelle bezorging! Aanrader!

Marij
22 april 2022

Super!!!

Top!
16 april 2022
Frank
14 april 2022

Vet lekker.....!!!

Hsn
13 april 2022
hc.mels@outlook.com
11 april 2022

BIJ BURGER IETS MINDER FRIET EN BIJ SPARE RIBS WAT MEER VERDER PRIMA EN ERG LEKKER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijsbers
11 april 2022

Frietjes pulled chicken waren zeker beter dan de laatste keer, goed om te zien dat jullie feedback ter harte nemen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Den brok
11 april 2022

Op De afgesproken tijd zijn ze ook echt dat is wel fijn Alleen de frietjes zijn helaas niet warm genoeg Schnitsels waren goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo van Tongeren
10 april 2022
Brigitte
9 april 2022

Het eten was warm, lekker en op tijd. Het was heerlijk.

Cynthia
7 april 2022

Na 4x te bestellen waarbij 3 bestellingen niet goed gaan, ben ik er wel klaar mee. Deze keer de champignonsaus vergeten bij de snitzel. Mij zie je niet meer terug.

Simone
6 april 2022

middels app besteld, keurig netjes op tijd geleverd . Hamburger was keurig netjes verpakt in een box en lekker warm. onze complimenten!!!!

H.
4 april 2022

Super lekker gegeten en alles was nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Inge
3 april 2022

Dikke vette complimenten, t was heerlijk. Goede bezorging, helemaal prima. Ik hoop dat t zo blijft

Loet verhoeven
2 april 2022

Weer goed 👍

Frank
30 maart 2022

Goed!!

Wilma Megens
28 maart 2022

Lekkere friet‼️

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
27 maart 2022

De burgers waren lekker en het eten wast op de ingestelde tijd klaar.

Cindy
27 maart 2022

Volledige maaltijd, lekker echt genoeg voor iedereen. Ennn heel lekker. Netjes verpakt, zonder plastic. Goed warm.

F.A.M.A. de Laat
26 maart 2022

Als jemen 16.30’uur besteld voor 17.30 dan verwacht je dat je bestelling er ook rond die tijd is en niet 20 minuten later. Jammer….

Marij
23 maart 2022

in één woord lekker!!

Koen reinders
22 maart 2022

2uur telaat/zo goed als kou

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

GERRIT VAN DER WIELEN
21 maart 2022

DE BURGERS EN DE FRITES WAREN TOP DE VERPAKING WAS OOK ZEER NETJES

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janneke
19 maart 2022

Het zag er top uit het was ook lekker het was alleen koud,dat was erg jammer anders was het nog veel lekkerder geweest.

Geertje
17 maart 2022

Top!! Alles lekker en ruim voldoende... Tot de volgende 👌

Yuri Roelofs
14 maart 2022
Anne
13 maart 2022
Serge
12 maart 2022

Super lekker gegeten. Heerlijk!!!

Kim
11 maart 2022

Top

Luttelbar Deursen-Dennenburg
11 maart 2022

Aanrader!

Ruud Megens
7 maart 2022
Riche
2 maart 2022

Was heerlijk gaan we zeker vaker halen en vriendelijke personeel,Top

Marina Hoefnagels
28 februari 2022

Als vegetariër vind ik het niet goed en prettig om een kaassouflee samen met een fricandel in zelfde bakje te doen. Graag apart verpakken aub. Met vriendelijke groet,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Lier
28 februari 2022

Burgerbroodjes waren niet zompig/vettig geworden met het bezorgen. Keurig ingepakt en warm bezorgd. En bovendien het aller belangrijkste: het was heerlijk!! Je krijg ruim voldoende bij een menu.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Valesca
25 februari 2022

Hele goede, smakelijke burgers, lekkere friet erbij, erg tevreden! Omdat wij wat verder weg wonen (Berghem) was alles wel al iets afgekoeld. Nog steeds heel lekker. Alleen wel wat aan de prijs maar als je het af en toe een keertje doet ;-)

Familie van de Camp
23 februari 2022

Wij hadden de BOM burger, de classic burger en de Caesar salade. Alles was echt buitengewoon heerlijk! Knapperige frietjes en de burgers waren super belegd, heerlijk vers vlees. De salade was ruim gevuld en de kip was erg mals.

Joep
23 februari 2022
Coen
20 februari 2022
Hans
19 februari 2022

Top!

Justin
17 februari 2022

Friet was knapperig en lekker warm!

Frank
16 februari 2022

We hebben weer genoten...

Jan
14 februari 2022

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H.
14 februari 2022

Netjes geleverd. Goed warm was niet compleet binnen no time aangevuld. Top..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
13 februari 2022

Was weer super 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jamie
13 februari 2022

Eten was lekker, maar koud. Bezorging duurde erg lang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

X
12 februari 2022

Lekker gegeten. Aardige bezorgster, keurig afgeleverd.

Marij
8 februari 2022

Het was wederom lekker!!

v lieshout
7 februari 2022

voor herhaling vatbaar, vrij prijzig, maar smaak en kwaliteit is goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hein van Cuyk
7 februari 2022

Kwaliteit van de burgers was prima. Voldoende lekkere patat. Bezorging was mooi op tijd en alles was nog goed warm. Koude gerechten werden in een aparte tas geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke
7 februari 2022

Bestelling was keurig op tijd. Zoals aangegeven in de mail die we van te voren kregen. De burgers waren erg lekker vonden we en de friet was nog lekker knapperig! Dat is bij de patatterie een keer erg tegen gevallen, maar nu was deze erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CdB
6 februari 2022

Netjes binnen de tijd. Heerlijk gegeten. De vraag bij opmerkingen is goed verwerkt.

Paul
5 februari 2022

Prima kwaliteit, keurig op tijd en superlekkere echte burgers!

Cobie van den Hoven
5 februari 2022

Het was super lekker het bestellen waard!!!!

Jurgen
5 februari 2022

Goed gegeten! We hebben zelf afgehaald en thuis was alles prima op temperatuur! Frietjes lekker krokant en alles zag er zeer smakelijk en verzorgd uit. Burgers zoals deze vind je niet zo snel….echt een aanrader.

Van de Laar
4 februari 2022

Het was lekker mensen

Thomas Seerden
4 februari 2022

Heerlijke burger, goeie friet en lekker kippetje. Exact optijd, ongekend! 10 punten!

Tinus
2 februari 2022

Lekkerrrrrr.....

Van Hees
31 januari 2022

De spareribs waren echt te zwart, de burgers waren wel weer goed. Had de vorige keer nog nooit zulke lekkere goede krokante friet op, nu helaas te droog. Vorige keer een vijf op Google gegeven, maar nu helaas een stuk minder

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo van Tongeren
29 januari 2022
Toine
29 januari 2022

Gewoon kei lekker gegeten!

Eveline
29 januari 2022

Het was weer heerlijk

Machielsen
28 januari 2022

Snel bezorgt en op tijd eten was echt lekker

hein timmers
24 januari 2022

was gewoon prima

Robert v d camp
23 januari 2022

Kei lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Velde
23 januari 2022
Coen
23 januari 2022
Theo van Tongeren
23 januari 2022
Mark v Breda
23 januari 2022

Super lekker!

Fam. van den Heuvel
23 januari 2022

Heerlijke BOM-burgers gegeten. Ook de friet was heerlijk knapperig. Gaan we zeker vaker bestellen.

Lon
23 januari 2022

Met een grotere groep een paar burgers besteld, smaak en service was top!

John
20 januari 2022

Bestelling keurig op tijd, lekker gegeten en voor herhaling vatbaar !

Bompa.....
19 januari 2022

Lekker lekker.... voor de zoveelste keer besteld... goeie friete en de rest was ook super!!! Blijf vooral doorgaan jullie zijn goed bezig!!

Ulijn
19 januari 2022

Heerlijke frietjes!

Loet verhoeven
18 januari 2022

Top Hamburger maar ook zeker te vermelden… hele lekkere friet.

GERRIT VAN DER WIELEN
17 januari 2022

EEN TOP HAMBURGER EN LEKKER KNAPERIGE FRITTEN GGAN WE VAST VAKER BESTELLEN

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gijsbers
17 januari 2022

Het geleverde qua burger menu vonden we voorheen beter, daar geeft bomburger voor ons (nog) geen toegevoegde waarde. Daarnaast is het frietje pulled pork een prima aanvulling op het assortiment echter... 1e x besteld echt fantastisch lekker maar de daarop volgende (1x op 8 of 9 januari) en de laatste bestelling (2x op 16 januari) met erg hard gebakken friet, wellicht opnieuw opgebakken? Echt niet lekker doet afbreuk aan de beleving en kwaliteit. Hopelijk nemen jullie deze feedback ter harte is een kans voor verbetering. :-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Dorts Patatterie & Catering

Wij nemen dit zeker mee als feedback. Bedankt voor uw beoordeling.

Heerlijk
17 januari 2022
E Vd pol
17 januari 2022

Heerlijke BOM burger met frites ! Ook de spare-ribs waren voortreffelijk. zeer tevreden !

Erwin
16 januari 2022
Joy
16 januari 2022

2 weken geleden heerlijke smakelijke burgers ontvangen. Wij waren dan ook zeer tevreden.Vandaag voor de 2de keer besteld en helaas nu geen smakelijke burger. Broodje was doorweekt door het vet/vocht van het vlees en verpakking ook. Truffel mayonaise proefde dan ook echt niet lekker. Burger was ook niet warm. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Dorts Patatterie & Catering

Bedankt voor uw feedback. Wij nemen dit zeker mee.

Gerrit
15 januari 2022

Alles 100%.

Johnny Ulijn
14 januari 2022

Heb voor de eerste keer besteld, is zeker voor herhaling vatbaar.

Jeroen
13 januari 2022

Heel erg lekker gegeten! Vooral de hamburgers zijn een dikke aanrader!

Arno van Lent
10 januari 2022

De burgers waren overheerlijk. Ook de spareribs volgende keer zeker weer en de frites waren heerlijk knapperig. Dit alles was nog goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam.
10 januari 2022

Super netjes bezorgd goed warm en lekker gekookt alles. Het was druk maar dat hadden ze ook laten weten. Een echte aanrader als je van goed en lekker eten houdt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erii
10 januari 2022

Zoals altijd goed en snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
9 januari 2022

Bezorging was helemaal prima! Frietjes waren lekker gebakken en goed warm, ook de burgers waren heerlijk! (Enige puntje was dat er wat meer saus op de classic burger hard gemogen) We gaan hier zeker nog een keer bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mirjam
9 januari 2022
Wendy
9 januari 2022

Het was weer super !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
9 januari 2022

Superhamburger met lekkere friet en mayonaise. Goed verpakt zodat de hamburger met friet nog heel warm was. Wij hebben het gehaald en wonen in Lith. Echt een aanrader.

Wendy
9 januari 2022

Heerlijke burgers, goed veel vlees, lekkere saus en de frites waren ook nog echt lekker knapperig!! We hadden allemaal de Classic besteld en zullen dat echt nog wel vaker doen! Ik zou graag wel wat meer sla en plakjes tomaat op de burgers lusten, maar dat is persoonlijk.

Nancy
7 januari 2022
Wilma en Erik Koopmans
7 januari 2022

De overheerlijke hamburgers werden door een supervriendelijke bezorger precies op de afgesproken tijd bezorgd.

Patrick
6 januari 2022

Goede kwaliteit, lekker en perfecte bezorging!

Bompa.....
6 januari 2022

Heerlijk gegeten !!!

René en corrie
6 januari 2022

Bomburgers besteld..erg lekker ..

Lexi Heij
5 januari 2022

Super lekkere hamburgers van Bomburger gegeten! Vol van smaak en net zo mooi geserveerd als op de foto.

Ardin Timmermans
5 januari 2022
Jolanda
5 januari 2022

De hamburgers waren erg lekker, lekkere friet! Misschien een beetje salade on the side.

C.A.J van Tongeren-van den Broek
3 januari 2022

van tongeren goede kwaliteit dat is het beste medicijn tot ziens

Martijn
3 januari 2022

Heerlijk!

Wendy de Kok
2 januari 2021

Het was heerlijk alleen miste we de ijstaart 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jolanda
2 januari 2021

Keurig op tijd bezorgd. Goede kwaliteit, frietjes lekker gebakken. Voorheen wilde nog wel eens dat de sauzen (te) overvloedig waren, maar nu was de curry bij de super berenklauw erg mager.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xander
30 december 2021

Lekkere Friet en burgers...

Steiger
30 december 2021

Heerlijke friet.. Wordt adequaat bezorgd en nog belangrijker. Nog heel goed op temperatuur en geen slappe friet.

Peter
22 december 2021
J.Heinen
21 december 2021

Een bestelling boven de 25 euro, en kregen geen ijstaart.Vond ik wel raar en jammer weet niet de reden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lianne Tissen
17 december 2021
Ad van Vreede
11 december 2021

Eerste ervaring als nieuwkomers in Haren. Tijdens de verbouwing effe snel wat bestellen, laten bezorgen en dan met zulk lekker comfortfood verrast worden. Verwennerij.

Luka Lebbink
10 december 2021

Eten was lekker en warm toe het aankwam! Snelle bezorging

Willie
2 december 2021

Het was wederom lekker

Jolanda van Rossem
29 november 2021

Keurig op tijd bezorgd, sommige producten waren niet echt warm meer en dat was jammer. Het smaakte desondanks prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Brands
28 november 2021

Super lekker gegeten!!!!

Marja
27 november 2021

👍👍

Christiene Peters
26 november 2021

Super

Pieter
20 november 2021

Goed gebakken frites, grote porties en mooi op tijd en warm bezorgd

Roy bens
15 november 2021
Willem
13 november 2021

Duurde wat langer dan we gewend waren maar was weer uitstekend

LEENTJE
10 november 2021
Frank van de Laar
7 november 2021

Wij hadden afeglopen zondag gewoon echt koude friet!! De ribjes en de salade waren goed ( zoals gewend) maar de friet was echt koud. Jammer!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Herman van Breda
7 november 2021
Toine
6 november 2021

Mega fan van de bazen Burger!!

De Kleijn
5 november 2021

Mooi op tijd en erg smakelijk.

Edwin
31 oktober 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo
28 oktober 2021
Jan en Lenie
22 oktober 2021

Het was goed we hebben goed gegeten de friet was niet heel warm

martina
21 oktober 2021
Susan
17 oktober 2021
stefano
12 oktober 2021
Riny Pollaert- Scharenborg
11 oktober 2021

Mijn kleinzoon wilde graag een loempia, maar deze was van binnen nog koud. Erg jammer. De rest was prima! Met vriendelijke groet Riny Pollaert- Scharenborg

van renswoude
11 oktober 2021

wederom krijgen we de verkeerde gehaktbal t is nu al 2x op een rij dat er verkeerde in de bestelling zitten en dan hebben we het nog niet gehad over het thuis bezorgen waarin jullie standaard te laat zijn t is nog niet 1 x geweest dat jullie op tijd zijn een beetje jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lenie
9 oktober 2021

Bezorging was echt perfect op tijd, compliment! En wat we besteld hadden was lekker.

paul
6 oktober 2021
Mi
1 oktober 2021
van renswoude
1 oktober 2021

prima!!

Joep
25 september 2021
Rian
18 september 2021

Heerlijke caesar salade en super lekker garlic bread!

Jose den brok
17 september 2021

Super goed verzorgd vriendelijk en op tijjd geleverd

Willemsen
15 september 2021

Zoals altijd prima. Wel zijn de frietjes anders, minder droog dus nog lekkerder! Hou deze erin.

Brigitte
5 september 2021

Lekker gegeten en snel bezorgd. Voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gerard
3 september 2021
Esther
30 augustus 2021

Netjes bezorgd, was ook nog lekker warm. Eten was ook lekker. Alleen 1inhoud kinderbox lag inclusief saus door de box heen gemixt. Dat was erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
29 augustus 2021

Diverse menu's besteld was TOP

Kuijpers
21 augustus 2021

Tevreden

Joep
21 augustus 2021
Willemien
13 augustus 2021
Gijsbers
13 augustus 2021

anders dan we gewend zijn... frietstoofvlees vergeten, na belletje gelukkig snel nagebracht. Prima maar jammer dat er een flinke klodder mayo bovenop het stoofvlees zat!? En laat nou net de persoon voor wie het was geen mayo lusten. Mayo stoofvlees is zo en zo niet echt een combi lijkt mij maar goed. De helft van de friet en mayo-stoofvlees eraf moeten gooien. Jammer zijn we niet gewend van jullie.

Joep
11 augustus 2021
Justin
8 augustus 2021

Bezorging exact volgens afspraak, snacks en friet waren prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
2 augustus 2021

Perfect zoals altijd

van renswoude
2 augustus 2021

wederom prima

Willempie
30 juli 2021
van renswoude
15 juli 2021

Alles eigenlijk perfect alleen we hadden een aardbei milkshake besteld en er zat een vanille milkshake bij dat was erg jammer aangezien niemand vanille milkshake lekker vind hebben we m weg kunnen gooien dus erg jammer!

Mia
30 juni 2021
D Beeg
27 juni 2021

Besteld zaterdag mis communicatie over bezorgtijd. Dit werd prima opgelost, bezorgtijd werd zonder problemen aangepast, Toppie. Bezorgen kwartier te laat, dit was geen probleem. Maar de frietjes waren slecht, taai. Ik vond de kroket niet lekker maar dit is persoonlijke smaak..

MR
26 juni 2021
Willempie
25 juni 2021
Ans
20 juni 2021

Frikadellen speciaal waren aan de taaie kant. Rest was lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
19 juni 2021

Goede kwaliteit en vriendelijke service.

Patrick van de Camp
18 juni 2021

Bestelling Geheel volgens verwachting. Precies op tijd,goed warm en smakelijk gegeten. Meer als voldoende. Voor herhaling vatbaar. We vertellen het door

Joop Heinen
14 juni 2021
Jan
14 juni 2021

We hadden een heerlijke Caesar salade en knapperige frietjes met kip. Goed op tijd bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daan
12 juni 2021
Joop Heinen
6 juni 2021

prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco van Schijndel
6 juni 2021

Prima en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anke
6 juni 2021

Heerlijke hapjesmix, niet alleen de standaard snacks, en goed warm nog!

Willempie
4 juni 2021

Lekker hoor....

Paul van de Wetering
4 juni 2021

Normaal is de friet lekker maar vandaag was ie heel slap. Net alsof de friet al een tijdje in de zak zat voordat ie gebracht werd. Snacks waren wel ok. Maar al met al was bestelling niet wat we gewend waren.

Jolanda
30 mei 2021
H van Breda
24 mei 2021
Gerrit
17 mei 2021

het was prima op temperatuur en smaak ik had frit met stoofvlees was lekker een tip zou het niet beter zijn om het stoofvlees ineen apart bakje of beker te doen dan blijven de fritten wat krokanter het is een idee van mij zelf weet niet of at zo is

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michiel Zegers
17 mei 2021

Champignonroomsaus ontbrak maar smaakte zo ook goed, volgende keer beter;-)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
8 mei 2021

Top!

Daan
7 mei 2021
Willempie
3 mei 2021

Tot de volgende....

Lianne
2 mei 2021
Theo V. Tongeren
2 mei 2021
Theo V. Tongeren
2 mei 2021
HBS
30 april 2021

Was niet helemaal op tijd en de bamischijf was wat verbrand. Rest was goed.

Annie arts
29 april 2021

Heerlijk gegeten keurig op tijd geleverd. Gaan we vaker doen

Max
29 april 2021

Lekkere schnitzel en nog lekkerder de champignonroomsaus!!!

Amber
14 april 2021

Het was wederom lekker!! Tot de volgende keer

Jan van Lent
12 april 2021

Het was lekker. Tot de volgende keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo v. Tongeren
11 april 2021

Alleen jammer dat kinderbox speeltje van slechte kwaliteit is jammer ( kinderen kijken hier toch naar uit ) tip zoek iets beters!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MR
4 april 2021

Lekker en op tijd!

Harm
3 april 2021

Lekker, optijd klaar en ruim voldoende

Mark van Schaijik
3 april 2021
Ineke
2 april 2021

De club frikandel is echt een aanrader

Patrick
28 maart 2021

Prima kwaliteit en perfect optijd! Volgende keer weer👍

Jan en Lenie
26 maart 2021

Deze keer waren wij wat minder tevreden dan voorheen. de eerste keer frites in papieren zak, heerlijk knapperig. Nu alles in mooie (duurzame?) verpakking maar helaas slappe frites. wel goed warm. Burgers waren lekker. Portie was te groot. Volgende keer bestel ik aparte burgers en een klein frietje erbij. lees het als opbouwende opmerking!

MT Arts
25 maart 2021

Toch een verjaardagsetentje gehad, maar dan thuis! Alles warm, lekker en op tijd. Lekker gesmuld.

E. van Breda
22 maart 2021

Netjes op de afgesproken tijd en warm bezorgd. We hebben lekker gegeten, het is voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Keli Verboord
22 maart 2021

Het was wederom weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mart
21 maart 2021

Het was goed en lekker maar, ik had stoofvlees bij de friet besteld maar die zat er helaas niet bij. Verder was er goede communicatie of het afhaaltijdstip!

Lucia
21 maart 2021
Marleen
21 maart 2021

Zoals altijd heel tevreden. Zeker nu we ook een glutenvrije bestelling geplaatst hebben!

Den brok
15 maart 2021

Het was redelijk op tijd en het eten was warm en smaakte goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jop van Toor
14 maart 2021
Ans
14 maart 2021

Ammer ribkes waten niet gaar. Niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Thomas
12 maart 2021

Waar voor je geld. Heerlijk!! En altijd vriendelijk.

Cor en Ona
8 maart 2021

Lekker en meer dan voldoende, bestelling was op de afgesproken tijd klaar

Jolanda Knaapen-Henskens
8 maart 2021

Helaas wederom langer gewacht dan aangegeven. De bezorger gaf aan aan het verkeerde adres te zijn geweest. Dit is jammer genoeg niet de eerste keer. Hierdoor was het eten weer koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan van lent
7 maart 2021

Alles nog lekker warm, goed van smaak en meer dan voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo v. Tongeren
7 maart 2021
Ali B
28 februari 2021

Ali b men neef is hier en jij doet mee op Jouw manier

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mark
28 februari 2021

Eten was heerlijk! De bestelling was volledig compleet, bezorging was ook snel en top!

Martin
27 februari 2021
Marij
20 februari 2021

Lekker en netjes op tijd👍

Gijsbers
19 februari 2021

Gewoon goed!

Van der Aa
16 februari 2021

Helaas hadden we bij onze bestelling niet meteen de milkshakes gekregen. We hebben gebeld dat we ze niet ontvangen hadden. Kwamen wel redelijk snel. Helaas waren de milkshakes niet lekker. Niet voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo I v. Tongeren
16 februari 2021

Niet nodig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor en Ona
12 februari 2021
Max
12 februari 2021

Ook in deze koude dagen lekker warm !!

A roelofs
7 februari 2021
Tine Schriks - Megens
5 februari 2021

De producten waren lekker en goed en het zag er mooi uit dat wil ook wat zeggen. De service was uitmuntend ,en een super vriendelijke bezorger. En online de bestelling doen gaat super makkelijk. Dus al met al zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Jan van Lent
1 februari 2021

Smaakte heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marij
31 januari 2021

Lekker zo als altijd, en hele bestelling bezorgd . En op juiste tijd 👍

Harm
29 januari 2021

Voldoende en Lekker.....

Amber
29 januari 2021

Lekkere salades en chicken strips

Ineke
27 januari 2021

Zag er weer heel goed uit en smaakte voortreffelijk en natuurlijk de beloofde tijd bezorgd. Toptien👍

Arno
25 januari 2021

Het was weer zeer lekker alleen waren de ribkes aan de donkere kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas
24 januari 2021
Ans
22 januari 2021

Op tijd en heerlijk warm.

Jan
22 januari 2021

Beetje koud

Fleur
18 januari 2021

Menu's waren lekker en voldoende Vriendelijke mensen

Max
18 januari 2021

Het was zoals altijd weer lekker

Louis Camp
17 januari 2021

Hallo wij vonden de frites, de gehaktbal met pindasaus niet warm en de ribes waren niet gaar. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mr
11 januari 2021
Hannie Schonenberg
10 januari 2021

Jammer het drankje zat er niet bij.

Jacqueline verboord
10 januari 2021

Wij hebben heerlijk gegeten. En mooi op tijd thuis bezorgd. Was genieten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ferry
8 januari 2021

Zoals gewoonlijk weer lekker friet en goed gebakken snacks en een goede service !

Max
6 januari 2021
Theo
3 januari 2020
Ries
2 januari 2020
Arno van der Aa
31 december 2020

Het eten was goed en voldoende. Jammer dat de saté saus ontbrak terwijl die wel besteld en betaald was.

Fam Rodriguez
30 december 2020

Voor de eerste keer vandaag besteld Eten was heel lekker! Snel bezorgd en hele vriendelijke mensen Gaan zeker vaker bestellen

A roelofs
28 december 2020
Theo
24 december 2020

Goed

Robi
23 december 2020

Super lekker gegeten en verrast door de vriendelijke bezorging en het personeel wat ik aan de telefoon had. Aanrader! Een kleine tip: verpak de hamburger los van de frietjes en salade. Na een ritje dijk op en af ( ;-) ) was alles door elkaar gegaan.

Ageeth Ceelen
23 december 2020

Zoals de tijd aan gaf bezorgd Alles was warm lekker en volop . Kip saté was echt super ! Goed mals en veel kip meer als bij andere snackbars ! BEDANKT ook voor de gratis ijstaart👍

Theo v. Tongeren
21 december 2020

10 sterren zegt Genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.